Assumburg 138, 2135BA Hoofddorp
Ma - Za : 09.00 - 21.00
+31 6 57 46 18 86
The Blueprint Journey

Terug naar je blauwdruk

Terug naar je blauwdruk. Dat is niet zo makkelijk. Want wat is je blauwdruk eigenlijk? Hoe ben je bedoeld? Je lichaam, je ziel, je dromen en verlangens.

Terug naar jij in de puurste vorm. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch ben je niet voor niets bij The Blueprint Journey. Ofwel de reis naar je blauwdruk. En in eerste instantie is die gericht op je fysieke blauwdruk. Misschien ben je al jaren bezig met het krijgen van jouw gewenste fysiek, maar alle inspanningen om af te vallen hebben niets blijvends opgeleverd. Misschien zit je al tijden niet goed in je vel, maar heb je geen idee waar dat door komt. Misschien zit het niet zo lekker in je darmen, of heb je allerlei vage klachtjes en pijntjes. Dan kan ik je vertellen dat daar mogelijk een oplossing voor is.

Want heel vaak zit het probleem in een disbalans in je hormonale systeem en een slechtwerkende maagdarmfunctie. En als je je bedenkt dat het overgrote deel van je gelukshormoon serotonine in je darmen wordt aangemaakt, dan kun je je voorstellen dat als dat niet helemaal lekker functioneert, je je net een stukje minder gelukkig voelt. Of dat als je vet vasthoudt op bepaalde plekken, je zo vaak kan trainen en diëten wat je wilt, maar als je je hormonale balans niet aanpakt, het slechts matige of helemaal geen resultaten oplevert.

Het kan ook zijn dat je hormonen best in balans zijn en je maagdarmsysteem goed functioneert, en je gewoon spieren wil kweken of sterker wil worden. Ook dat hoort bij The Blueprint Journey. Want spiermassa is een indicator voor gezondheid. En spierkracht helpt tegen vele ongemakken. Zeker bij het ouder worden. 

Hoe ik te werk ga? Dat leg ik je graag uit tijdens een vrijblijvend intakegesprek.