Assumburg 138, 2135BA Hoofddorp
Ma - Za : 09.00 - 21.00
+31 6 57 46 18 86

The Blueprint Journey omvat meer dan voeding en sport en is groter dan het in balans brengen van je hormonaal systeem. Het gaat om jou. Het gaat om jouw lichaam. Het gaat om jouw gezondheid.

Het leven verandert ons. Soms ten goede, maar meestal ten kwade. Verkeerde eetgewoonten, leefpatronen, omgeving, stress, trauma en ziekte hebben impact op ons. We zien het in de spiegel, voelen het aan onze darmen, merken het in onze energie, voelen ons niet sterk meer... We zijn verandert, en niet perse ten goede.. 

The Blueprint Journey wil jou terugbrengen naar je blauwdruk. Gewoon naar jij. Zodat je weer energie hebt, je darmen lekker werken, je blij bent met wat je in de spiegel ziet. Of misschien wil je gewoon weer de trap op kunnen zonder bij te hoeven komen wanneer je eenmaal boven bent. Of de boodschappen kunnen tillen. Sterker worden in de alledaagse dingen. Gezond en fit oud worden. Het kan, en het is niet eens zo moeilijk. Het vraagt alleen om een mindset. Want waar een wil is, is een weg. 

The Blueprint Journey gaat niet alleen over fysiek herstel, maar ook mentaal. Een gezonde geest in een gezond lichaam en een gezond lichaam voor een gezonde geest. Ze horen bij elkaar. Daarom werk ik ook samen met een therapeut, want soms heb je net dat beetje meer nodig dan een duwtje in de rug. 

En speciaal ter ondersteuning voor het voedingstraject werk ik, als je dat wilt, samen met een aantal ervaringsdeskundigen, die jou in de vorm van een appgroep willen bijstaan, ervaringen delen, je successen vieren en je overeind helpen als je toch maar een dag bent gaan snaaien. Want soms is dat de realiteit. 

Mag ik met jou meelopen op jouw Blueprint Journey?