Assumburg 138, 2135BA Hoofddorp
Ma - Za : 09.00 - 21.00
+31 6 57 46 18 86

Vetverlies en spieropbouw

Wil je graag...

  • meer droge spiermassa? 
  • vet verliezen?
  • zelfverzekerd de zomer in?
  • die ene broek of dat leuke jurkje weer aan?
  • eindelijk die sixpack?

Meer dan een gokje wagen

Dat kan! Door de juiste manier van training, voeding en eventueel supplementen. Training is namelijk zoveel meer dan naar de sportschool gaan, je sets afwerken en weer naar huis. Het lichaam is namelijk geen gokautomaat waar je een muntje ingooit (=inzet) in de hoop dat je er geld (=resultaat) uithaalt. Iedere omstandigheid en doel hebben namelijk een eigen aanpak. Want voor het verlies van vet en opbouw van spieren en kracht is namelijk de juiste prikkel nodig. Een langere of juist kortere training. Meer of minder herhalingen. Een langer of kortere rust. En wat dacht je van het tempo? 

Doelgericht en multi-aanpak

Voor het verlies van vet is dus de juiste trainingsprikkel nodig. Maar ook een optimale hormonale balans. Hormonen bepalen namelijk jouw bodycomposition. Met andere woorden: jouw hormonen bepalen waar en hoeveel vet je opslaat en hoeveel spiermassa en kracht je aanmaakt. Een traject wat gericht is op afvallen of spiermassa valt of staat dus met een goede hormonale balans. En die is te sturen door de juiste trainingsprikkel, de juiste voeding en de juiste supplementen.

Een persoonlijk plan voor jouw doelen

Jij geeft mij jouw doelen, en ik geef jou de juiste weg om die te behalen. We stellen een voeding, training en zonodig supplementen schema op en gaan samen aan de slag. Bij The Blueprint Journey ben je ervan verzekerd dat je geen trainingsschema van een ander krijgt. Het is volledig afgestemd op jou, zodat je het maximale uit je inzet haalt! 

Maak snel een afspraak

Wil je meer weten over hoe ik te werk ga of wil je al direct aan de slag? Boek dan hier een vrijblijvende intake! Tot snel!