Assumburg 138, 2135BA Hoofddorp
Ma - Za : 09.00 - 21.00
+31 6 57 46 18 86

De Powersled. Letterlijk een slee met gewichten er op. Het lijkt zo'n simpele tool, maar zijn efficiëntie kent geen gelijke wanneer we spreken over training. 
Perfect om gewicht mee te verliezen, conditie op te bouwen en in korte tijd zeer sterk te worden. Maar ook voor revalidatie en bijvoorbeeld een training met ouderen is het een fantastische tool.

Bij een squat kan die stang in je nek nog weleens bedreigend aanvoelen. Zeker wanneer je aan het begin van je revalidatie staat. Of niet meer zo zeker bent van je eigen lichaam. Daar komt de Powersled om de hoek kijken. Die stopt namelijk wanneer jij stopt. Je hoeft hem alleen maar te trekken of te duwen. Als jij niks doet, doet de sled ook niets. Super veilig!

Een ander voordeel? Je bent na een paar uur weer hersteld, al was je training nog zo intens. Daarom kan de sled training voor een periode twee keer per dag, elke dag gedaan worden - en tot het gaatje. Perfect als je in een korte tijd en op een gezonde manier wat extra kilootjes wilt verliezen.